четвъртък, 4 август 2016 г.

чушки :)



Докато се чудя и назлъндисвам да започна репортажите от политическия живот в Странджа, изпих кафето, пушнах няколко цигари, изслушах разказа за бялата кола, която карала мигранти, брах зеленчуци за супа на партизаните, даже ври!, и се движих нагоре-надолу по стълбата около 14 пъти.

Добро утро! :)

:)) хладно е, почти студено. От вчера. Не се чувствам задръстена, и Бургас, градът, където някои дори успяват да живеят и да кликат в всенародните домогвания до НАЙ, е на около 54 км по къдрава хипотенуза на правоъгълен триъгълник с прилежащ ъгъл 30 градуса.


Ей това му е ефектът на въздуха във вододелните райони! Избистря дефинициите и всичко се свежда да прости истини, демек избива ме на математика. Прости-прости, колко да са прости.

Илюстация БатеМиСашко Задобрява!

Как сте! ... стряска ме една комшийка, чието име не помня! Бачкам викам аз, вдигайки леко лице от справките за позиции на няколко сайта, барабар с одита на простотийките ... Тъй-тъй вика тя ... тъй е тука ... все има нещо да се чопли из двора и градината ...

Хареса ми този израз ... чопля нещо из градината, и просветените могат да потвърдят, че човъркането из индексите и алгоритмите си е точно туйй ...

Днес голямо човъркане ще пада :)) И ... умната!
На вниманието на Sabina Nenkova: чушки!

Няма коментари:

Публикуване на коментар