четвъртък, 12 март 2015 г.

В навечерието :)



Като дойде четвъртък 16:00 и почвам да си мисля за петък 13-ти. :)) има нещо фатално в този час от този ден на седмицата, която де факто е вече в миналото по всички банкови правила на трансферите, направени след този час.


Оттук насетне се приемат само кешови разплащания, най-вече на дребни сметки с 12 малки ракии, 4 салати на Шопа, 8 канички или 4 кани с вино, 4-5 мазни пържоли със сос с пресни гъби, 2 рибни салати, 2-3 пълнени с моцарела и други гивезелъци пантладжанени порции ... и да речем 7-8 чеснови хлебчета. Всичко това обилно полято с няколко кутии цигари, и приказки, приказки, приказки ....


Тази седмица беше изпълнена с категорични клиентски изявления от типа на "това няма как да се случи", след което се случваше, и требеше да спасяваме дереджето.


Появи се още един оптимизатов в Бургас, Пак Сергей и пак руснак, и пак голям разбирач, който поради промените в закона за земята е решил да се грижи за няколко виртуални имения след като е изслушал 2 тридневни курса за "интернет маркетинг", но го казва по друг начин, щото те така си говорят руснаците, преселили се на балканския полуостров - по друг начин.


Повечето такива трудно схващат, ама те са тези закостенелите имперски бъбреци, че Таня не е от Татяна, ами е от Стоянка, и упорито използват Татяна ... Голям кеф е бръчкането със Стоянка (транскрибирано [стаянка])м, особено след като обясня, че има 16 дни разлика между двата именни дни, респективно дни, в които отдаваме почит на различни светии, и ако моят светия се разсърди, то тяхната светица ...


Поради факта, че им се губят няколко десетилетия и няколко поколения окoло WW2 (което не е уеб от второ поколение, а World War 2, и не е втора серия от междузвездни войни), те усещат на плещите си огромния проблем на Теорията на относителността , а от няколко седмици и на Теорията на Всичкото.


Понеже имат определени леки затруднения с финансите, опитват се да получат туй, дето някои нашенци се опитвам да им дават без пари, за без пари. Обаче за разлика от недвижимите имоти, виртуалните държат normal price (нормирана цена), а тия, дето ги държат малко се дразнят, когато някой се опита да им говори на чужд език, различен от български и английски.

И да им казва "Ну, Татяяяяна, вы меня понимаете". Викам "Йок! Меня зовут Стоянка." и отново: "Ну, Татяна, подождите, я хочу". И аз пак "а вы знаете что такое "Йок"? аз се казвам Стоянка" ... и тъй. :))


Много е гадно, не съответства на идеите, които изповядвам, и които са тъмни сини и имат за цел да приберат парите на всеки.


Ето как в приказки минаха 54 минути, и след 38 минути се запътвам към Там, за Където Може утре да разкажа, ако съм в Кондиция!

Обаче това на Стефчо с лицензионния режим на проституцията, ако засегне и душевната, освен физическа такава, наречена простичко курвенски номера, не с 10 милиона, с 10 милиарда ще вдигне приходите на НАП :))


ако имате нешо да ми кажете - остават 36 минути

Няма коментари:

Публикуване на коментар